Onnellisena

Runoilija teekupponen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2012
Viimeksi paikalla: 2.3.2016 22:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Meren suolainen kosteus
ihollani, ihossani,
ihooni kauttaaltaan takertuneena
Vain puiden linnut kirkuvat,
niin huumaavasti kirkuvat
ja minä värisen,
hieman hiljaa värisen
Olenhan täällä,
tässä
onnellisena,
meksikolaisessa yössä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot