olen niin onnellinen

Runoilija kesäkurpitsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

että voisihan sen mainitakin
enkä ole kiireessä
pidän ajatuksesta,
siitä että oletat

oletat etten ole huomannut mustia ripsiäsi
väärin

olen huomannut ne
otteeseen
jos toiseenkiin

sen soidessa taustalla,
jeff buckleyn raaka versio
voimme muovailla muutaman olettamuksen
jatkuvaksi kaareksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot