bloody brilliant

Runoilija kesäkurpitsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki tekemäsi testit hajoavat.

So, you wanna get stoned.
Tummia komeuksia,

niitä, joiden katse on pimeys.
Sinua en siivilöi,
nyökkäys riittää hyväksymisen merkiksi.

Sovit jokaiseen tekstiini.
Kaksi sanaa; pitsa salamilla.

Selite: 
YUP - Rakkaus on pesti hulluuteen
Kategoria: 
 

Kommentit

heh, tästä pidän

 

Käyttäjän kaikki runot