Perhoset

Runoilija Kummitustyttö

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojen kirjoittajana sekä tämän sivuston käyttäjänä olen aika kokematon. Jos olet jättänyt minulle kommentin, tiedä, että olen sinulle hyvin kiitollinen.
 

koska väkivaltainen valo ja
perhosia ei ollut olemassa.
Ne kuolivat sukupuuttoon kuin
        mammutit
mutta sirommin.
Tuhannen vuoden päästä
niiden DNA löydetään lumesta mutta silloin
on jo myöhäistä minun kannaltani,
sillä sisimmässäni minä olin koi
ja siipeni jäätyivät ikiroudan keskelle
        Siperian tasangoille
        sydämeni
ja valo teki minusta läpinäkyvän kuin mikroskoopin
alla
        kiinnitä minut neuloilla tauluun
        ja ripusta seinälle
        muiden muistomerkkien sekaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Katkeruutta hienossa ja omaperäisessä runossasi.

"Ne kuolivat sukupuuttoon kuin
mammutit
mutta sirommin"
Kaunis kohta, kaunis ja nerokas runo. Kiitos!

Satuttavaa tekstiä, hienot kielikuvat. Todella hieno ja väkevä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot