Metsänhenki

Runoilija Kummitustyttö

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojen kirjoittajana sekä tämän sivuston käyttäjänä olen aika kokematon. Jos olet jättänyt minulle kommentin, tiedä, että olen sinulle hyvin kiitollinen.
 

Olet niin sievä istuessasi siinä
puun latvassa
kuin sinitiainen sukat makkaralla.
Sinä olet minun henkevä iltasatuni,
ilman ei voi nukahtaa, ei edes harkita,
kuin vanhan kansan muinainen uskomus
josta tänä päivänä tehdään lauluja
ne myyvät kultaa ja timantteja juuriaan ylistäen
mutta niille koskaan palaamatta.
Metsänhenki tai sellaista esittävä maalaus.
Onko jotain eroa? Aidoksi uskoisi
vaan ei myöntäisi.

Pilvet muuttuivat eilen uniksi eikä
mitään ollut enää tehtävissä.
Häiriintymättä jatkoit omaa lauluasi,
etäämmällä,
missä luhistuvan kaupungin pöly ei yltänyt keuhkoihin.
Jälkiviisas.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot