Sirpaleissa

Runoilija Kummitustyttö

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojen kirjoittajana sekä tämän sivuston käyttäjänä olen aika kokematon. Jos olet jättänyt minulle kommentin, tiedä, että olen sinulle hyvin kiitollinen.
 

Värikkäät pirstaleet lattialla, tuijottavat
lasittunein silmin
(takaisin)
on kiirivä kirkaisu, soi kylmistä seinistä
Syy vai seuraus?
(Me emme tiedä)

Kolikot silmilläsi
valuuttaa en tunne
Saat tuonpuoleiseenkin mukaasi vain
monopolirahaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot