Liian aikaisin nukkumaan

Runoilija mych

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jes. vanhoja runojani sekä aina silloin tällöin ilmeisesti ilmestyy uusia. Paljon on muutakin tekemistä, niin on jäänyt taka-alalle runojen rustaus. Jos fiilistä löytyy niin lisää tulee.
 

Selälläni,
heijaan
tapetin kuvioilla.
Mustuaisein
keinuttaa
valveunia joilla,

kiikkuu

lapsenomainen.

(Pihapiirin mahtavimmasta tammesta
ahdistuksen enteet riippuu.)

Seinälläni seilaan
ja sen lehdyköistä peilaan
tukahdutettua tunnelmaa
tueksi.

Se niiaa,
virkkaa:
jäit ainoastaan

takaraivoon tahdiksi.
(tahdottomaksi tahraksi)

Tajuntani pusertuu otsalleni pisaravanaksi.
Olisinko nukahtanut syystihkuun
kaiken tämän ajaksi?

Kokoan mieleni.
Saan vaeltelevan tarinan vaivoin takaisin tämän huoneen raameiksi.

Katkelmat sekoittuvat haaveiksi.

SE..Se....se........se....................sssssss..........

sovittaa mielelläin tammen oksaan köydet,
puolilleen purkautuneiksi.

(Niit ei kai
ole tehty
vain
tietoisuudellain punottaviksi.)

Köysien pääs
rengas sileäks kulunut roikkuu,
jonka varassa
muodottomat mielteet liikkuu.

Odottaen milloin
(minuutein kyteväksi hiipuu)

tapetti keinuu,

leijuu.

Selite: 
Hmm. taas tällainen mielikuvan kaltainen leimahdus asiasta, josta sitten kirjoitin tunnissa tällaisen. Voi olla, että muokkautuu vielä hiukan. Oloni ei taas ollut ollenkaan tällainen kirjoittamisen alussa, mutta muuttui tämän kaltaiseksi prosessin edetessä. Anteeksi tietynlaiset pinnalliset vivahdukset siis. 29.8<br /> <br /> korjaillut ja lisäillyt pari säeparia 31.8<br /> <br /> 3.9 korjannut lisää hetken mielijohteesta
Kategoria: 
 

Kommentit

Sain kyllä ihme kicksejä tästä, mutta en varmasti niitä mielikuvia, mitä hait.
Kiva, mutta aika sekainen, sopii ajatuksiini tästä.
Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot