Lokakuu

Runoilija mych

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jes. vanhoja runojani sekä aina silloin tällöin ilmeisesti ilmestyy uusia. Paljon on muutakin tekemistä, niin on jäänyt taka-alalle runojen rustaus. Jos fiilistä löytyy niin lisää tulee.
 

Lainana sen otin.
Koskin tuntemattomaan käsilläni
todettavaksi saattaakseni sen,
että palaneina sormeni halkovat
läpi tummimman veden.
Kuvitelmani unohdin.
Ja kiersin ohi toistuvien porttien,
sisimpäni kehään taivuin uneen kalvaaseen.
Havahduin sanoihin.
Ne tulvivat sypreenien taustalta
kesäpäivän kehrän kutittamaan tajuntaani.
Kenties jokin aikalaisistamme oli vaatinut
ja saanut kuvituksen värisemään ekspressionistisen
sävytyksen tahtiin.
Mehiläisen ponnahtelu voikukasta toiseen
kumpusi vaimeana korvaani saaden minut
vajoamaan mahtiin, joka tuotiin ulkopuolelta.
Vuoltiin vaeltavien maanisäntien toimesta.
Hetkein tahdoin minäkin.
Surista eteenpäin tietäni,
herkutella kedon laajuisen pitopöydän antimilla.
Vaan vetäydyin tarjotusta.
En nähnyt enää unta uljaasta huomisesta.
Kesästä tai talvesta,
äideistä tai lapsista,
myös jokainen assosiaationi
tuntui tahralta halvan viinin etiketissä.
Väljähtynyttä jo avattaessa.

Selite: 
Ei nuo ihmissuhteet ole oikein minun juttuni näemmä.
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi mielenkiintosta, yritys ja erehdys, vielä on sinullekin joku jossain, anna sille tilaisuus!

Hyvin kryptinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot