RRRrrrrrraakkkkkauussssSSS

Runoilija mych

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jes. vanhoja runojani sekä aina silloin tällöin ilmeisesti ilmestyy uusia. Paljon on muutakin tekemistä, niin on jäänyt taka-alalle runojen rustaus. Jos fiilistä löytyy niin lisää tulee.
 

Ihmiset vaahtoavat aivan liikaa rakkaudesta.
Rakkaus sitä.
Rakkaus tätä.
Hei, RAKKAUS, älä jätä.
Minä en tiedä mitään Rakkaudesta
Enkä usko löytäväni sitä tästä
elämästä.

Selite: 
selailin näitä sivuja ja yksi sana löytyi miltei joka runosta. hiukan ironiaa vois siis kenties aistia. tottahan toki tiedän mikä tämän paikan nimi on ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

itsekin sorrun aina vaan uudestaan sitä tavaamaan, vaikka ... niih mitä!?! mutta totta, alkaa tästä rakkaus sanasta menemään maku...

:D

 

Käyttäjän kaikki runot