Ajatus viinilasin takaa

Runoilija sade.

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.5.2018
Viimeksi paikalla: 20.5.2022 23:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Parasta on
hypätä altaan syvään päähän
uimataidottomana
ilman kellukkeita

ja huomata kelluvansa

Neljä vuotta sitten uskalsin
ja löysin sinut pinnan alta

Nyt tällaisena kauniina iltana
minä uskallan uudestaan

jättää sinut pohjaan

huomata

osaan uida
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin todella.
 

Käyttäjän kaikki runot