Siinäpä se tärkein

Runoilija sade.

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.5.2018
Viimeksi paikalla: 20.5.2022 23:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Yksikään laulu
yksikään kirja
eikä yksikään elokuva

pääse sinne

Mitä elämä on
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin lähelle kuitenkin on mahdollista päästä.
Niiden tarkoitus onkin usein vain kuvata asioita :>
Hienoa textiä. Kovasti pidän!
Totta. Hienosti tavoitat elämän ytimen.
yksinkertaisuudessaan oikein toimiva ja elämän makuinen teksti.
 

Käyttäjän kaikki runot