Saaristolainen

Runoilija Lacerta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I like to look at things and try new drinks.
 


Tapana on
ettei seiniin kirjoiteta.
Kuka vain voisi lukea,
sillä koti ei ole suoja,
vaan vastaanottotila.
Vain tauoilla nukutaan.

Valtava aalto.
Hiipuva iho.

Rakkaus on kasvanut itsenäiseksi.
Toivoisin etten tietäisi
miten minusta tuli tällainen.
Olisi helpompi muuttua.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upea, etenkin kaksi viimeistä säettä säväyttivät luissa asti! Upeaa!

Todella upea lopetus, viisas ja herkkä. Muutenkin oikein hieno runo!

aargh! tää on kovaa kamaa.. varsinkin nuo lopun kolme viimeistä riviä..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Lacerta Paja 19.5.2013 3 Runo
Lacerta Pulssi 26.4.2013 1 Runo
Lacerta Nimetön 26.4.2013 1 Runo
Lacerta Nimetön 17.10.2012 0 Runo
Lacerta Seireeni 2.1.2012 0 Runo
Lacerta Typerä 10.12.2011 0 Runo
Lacerta Luopio 10.12.2011 0 Runo
Lacerta Karhu 8.12.2011 0 Runo
Lacerta Saaristolainen 28.11.2011 3 Runo
Lacerta Hylje lepäsi rannalla 31.10.2011 1 Runo