Pulssi

Runoilija Lacerta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I like to look at things and try new drinks.
 


Nykyään
mieluummin säästän mustetta,
kuin odotan sanoja.

Joka aamu herään taustaan,
joka syleilee minua.
On vain hakattava
rauhan malmista tylsyys pois.
Aikuisen varmuus
kun tietää, että voisi levätä.
Kun tietää, että ’ainoa’
tarkoittaa
parasta kombinaatiota.

Jopa apatia on tyypillistä.
Kuten aina, mietin sydäntä,
merta ja liekkejä.
Mutta ei sillä ole väliä,
sillä ajatukseni on
viimein erakoitunut
enkä välitä korjata
luuloja tai tulkintoja.
Väsymys kiteyttää.
Ja vaimentaa ehdottomaksi.


Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Lacerta Paja 19.5.2013 3 Runo
Lacerta Pulssi 26.4.2013 1 Runo
Lacerta Nimetön 26.4.2013 1 Runo
Lacerta Nimetön 17.10.2012 0 Runo
Lacerta Seireeni 2.1.2012 0 Runo
Lacerta Typerä 10.12.2011 0 Runo
Lacerta Luopio 10.12.2011 0 Runo
Lacerta Karhu 8.12.2011 0 Runo
Lacerta Saaristolainen 28.11.2011 3 Runo
Lacerta Hylje lepäsi rannalla 31.10.2011 1 Runo