Sisintä jota kukaan ei näe

Runoilija 2599e2483563070a0fc48cb02bc03912

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2018
Viimeksi paikalla: 22.7.2018 23:58

Asuinpaikka: 96c948813f64c7d41224d3cdfee7946f
Syntymäpäivä:
3.5.2024
Facebook:

Kristitty lastenhoitaja. Yrittää parantaa itseään askel ja päivä kerrallaan. Kirjoittaa runoja vapaa-ajalla kuin myös ihastelee maailmaa ja matkustelee :)
Olen aina sanonut että kaikki mitä koen, hyvät niin kuin pahatkin, lopulta kääntyvät tekstin kautta voitoksi. :)
 
 
Minä puhun niin kuin minulla olisi hauskaa
heitän vitsin ja ihmiset ympärilläni nauraa
He näkevät hymyilevän hahmon edessään
mutta eivät tunnista tähtisadetta hänen silmistään.
Hän haluaa että kaikilla maailmassa hyvin olisi
ettei valintojen taakka niin paljon sydämessä painaisi.
Jokainen päivä hän toisten puolesta iloitsee
yöllä kuitenkin peilin edessä itsensä kanssa kiistelee.
Mitä hän haluaa, hän ei tiedä sitä ehkä itsekään
mutta toivoo että tulisi päivä jolloin joku ymmärtäisi tähtisateen hänen silmistään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, kunpa tosiaankin asiat olisi kaikilla hyvin.
ymmärtäväisen ihmisen
simpukka sydän
simpukassa helmi
vain tähden säde avaa kuoren
Koskettavat teksti, tässä on paljon tuttua.
 

Käyttäjän kaikki runot