Kaunis unelma

Runoilija 2599e2483563070a0fc48cb02bc03912

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2018
Viimeksi paikalla: 22.7.2018 23:58

Asuinpaikka: 96c948813f64c7d41224d3cdfee7946f
Syntymäpäivä:
23.4.2024
Facebook:

Kristitty lastenhoitaja. Yrittää parantaa itseään askel ja päivä kerrallaan. Kirjoittaa runoja vapaa-ajalla kuin myös ihastelee maailmaa ja matkustelee :)
Olen aina sanonut että kaikki mitä koen, hyvät niin kuin pahatkin, lopulta kääntyvät tekstin kautta voitoksi. :)
 
 
  1. Kaunis unelma - 2005

Odotin enkelin koputtavan ovelle
odotin taivaiden antavan sinut minulle
mutta sain vain sinut uniin tulemaan.

Hetken aikaa sain sinua koskettaa
hetken aikaa kaikki meni radallaan
tunsin, tämä on sitä elämää oikeaa
mutta hiljaa katosit sumuun jonnekin
en tiedä mihin pakenit, kunnes heräsin ja ymmärsin
sinua koskaan en pitää saa
vain unessa voin sua rakastaa.
Joillekin sinä olet totta, minulle vain kaunista unelmaa
toivottavasti hän joka sinut pitää saa
huolta sinusta pitää ja sua ikuisesti rakastaa.

En tiedä huomaatko kun sanon jotain sinulle
miten tärkeä hetki se voikaan olla minulle.
En pyydä sinua rakastamaan minua
en pyydä sinulta mitään jota et halua
mutta kiitos siitä että voit sanoa edes yhden sanan
se riittää minulle.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti olet kirjoittanut jo yli vuosikymmen sitten <3
 

Käyttäjän kaikki runot