Kadonnut

Runoilija Tulitanssi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan herättää sinussa tunteita...
 

Kaipaan kehosi lämpöä,
kosketustasi
Eilen hivelin pehmeää ihoasi,
tänään silitän kylmää tyynyäsi
Olet kääntänyt minulle selkäsi,
hävinnyt sateiseen yöhön eksyneenä

Katseeni harhailee takaisin menneisyyteen
ja suljen silmäni
Sinun vuoksesi olen vajonnut polvilleni,
silkasta kärsimyksestä,
pettymyksestä
Lyö minua kunhan vain kosketat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ai, en osaa sanoa mitään. Tämä on vaan niin hieno. Viimeinen säe iskee aivan kummalla tavalla, loistava lopetus hienolle kokonaisuudelle.

älä sittenkään lyö...

 

Käyttäjän kaikki runot