Talviunilla

Runoilija Tulitanssi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan herättää sinussa tunteita...
 

Henkeni kyyneleet
valuvat pitkin murtuneita kasvojani,
vaikka yritän vastustaa
Tiedän olevani mennyttä

Nukuin noihin silmiin
uinuin ikuisuuden
ja heräsin kylmään aamuun

Hengitän ilmaa ensikerran
huurustunut hengitykseni
luo ikkunaan elämää

Palelen
peläten huomista,
itkien tulevaisuutta
Kun ikkunassa ei näy mitään

Selite: 
kirjoitettu klo 03.45 rutistuneelle kuitille mainoskynällä juuri ennen sammumista
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin ihana elämän sekahedelmäsoppa :)

:) Joskus se runo vaan pulppuaa sielusta ulos, silloin se on kirjitettava ylös :)

Hyvää syntymäpäivää..

 

Käyttäjän kaikki runot