Nimetön

Runoilija Tulitanssi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan herättää sinussa tunteita...
 

Kun kuu ja tähdet
tuijottavat minua
Näen totuuden
ilman todellisuutta,
ilman kahleita
ja se on kaunis

Liian usein kaikki ovat kahlehdittuja
ja sokeita
Kuin rikkinäiseen peiliin katsoisi
Se on heidän totuutensa
annettu hopealautasella
otetaan pois hehkuvilla pihdeillä

Kun kipu laantuu
ja rakkulat häviävät
he näkevät sen mitä minäkin
saman rikkinäisen peilin
eri paikassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot