Sinun tie

Runoilija *haaveisiin jäänyt*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omana itsenä aina parhain, miksi yrittää muuttua...
 

Hämärtää jo syksyiset päivät
Tummuu syväksi yöksi
Surua ja murhetta
Kohtasi
Yksinäinen kulkija

Loppui aika yhteinen
kanssa läheisen
Yhtäkkisesti kaikille
Tuli tieto tuo surullinen
Yön syleilyyn rakkaamme jäi,
Kun pitkän matkan kulkeminen
Kaikki voimasi vei

Viimeisen hyvästin jätämme
Hämärtävänä syksy päivänä
Lämpöä ja rakkautta
Kyyneliä ja huokauksia
….
Muistamme yhteistä rakasta

Selite: 
Rakkaalle isoisälle
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot