Mieleni perällä

Runoilija *haaveisiin jäänyt*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omana itsenä aina parhain, miksi yrittää muuttua...
 

Näen selvästi
Hyvin selvästi
Kuvan mielessäni
Sinä ovellasi
Sen pitkän
Käytävän päässä
Jota itsekin
Joskus saavuin

Näen selvästi
Vieläkin
Kuinka heräsin
Aamuisin viereltäsi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot