Nimetön

Runoilija *haaveisiin jäänyt*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omana itsenä aina parhain, miksi yrittää muuttua...
 

Eiii!!
säpsähdän ja herään
Olen varma,
että unta näin

Aamuruskon aikaa,
näin ainakin verhon raosta tulkitsen
Unisin askelin
olohuoneeseen astelen
Pehmeälle matolle
käyn makuulle
Katselen kaukaisuuteen
kauas kauas unisten silmien äärirajoille

Mustaa ja valkoista
lisäksi pieniä rusetteja
Pitsiä ja satiinia
oih, ne haaveisiini jäivät
Punainen vai valkoinen
entä jos molemmat utelen

Tuntuu niin kevyeltä
leijailevalta höyheneltä
Katson aikaa ohikiitävää
silmästä silmään
Naurahdan
Mutta ilme kauhistunut
Tartun kiinni
vapaaseen tunteeseen

Eiii!!!
säpsähdän ja herään
Vierelläni rauhoittelet
”hengitä, hengitä syvään,
oma seikkailijani”

Selite: 
Tuli ajatus unista..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot