Kaiken jälkeen

Runoilija *haaveisiin jäänyt*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omana itsenä aina parhain, miksi yrittää muuttua...
 

Miten voi nähdä kauniina
kun tuntuu likaiselta hylätyltä

Miten voi koskea pehmeästi
kun tuntenut vain raakaa voimaa

Miten voi katsoa hellästi
kun nähnyt vain välinpitämättömyyttä

Miten voin luopua pelosta
Kaiken tämän jälkeen

Selite: 
Miten voikin tuntua niin erilaiselta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot