Luonnon mahti

Runoilija lasinsiru

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.9.2003
Viimeksi paikalla: 10.11.2019 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ikuista mutta kohde vain vauhtuu. mä olen outo tyyppi. joskus iloinen mutta yleensä synkeen olonen. musta kaikki melkein väärän kuvan on saanut mutta en mä sille mitään voi jos musta väärän kuvan jotkut saa mä olen mä eikä kukaan voi mun puolest päättää. mä olen kestänyt kaiken tai joutunut kestää kaiken itkusilmässä aina joka vuos on sattunut jotain että mua on alkanut itkettää ei ole melkein koskaan ollut sellasta vuotta jolloin mua ei olis itkettänyt. mä olen herkkä ja tiedän sen mut aina yritän ottaa kaiken vastaan hymyhuulin. mut se on vaikeet tuskin kukaan tietää mitä olen saanut kärsiä. kukaan ei edes ymmärrä mua paitsi ehkä oma ihana siskosein ja rakas bestikseni. ei ole ketään muuta jolle voisin kertoa kuolema kuittaa univelat. kukaan ei tunne mua todellakaan paremmin kuin mä ite ja mun rakkaat bestikset ja rakas siskoni.
 

Aamulla kylmää ja pimeää.
Majakan lappu on pimentynyt.
Aamupäivällä sataa vettä,
lunta ja räntää samaan aikaan.
Joki tulvii tielle.
Auto ajoi metsään liukkaan kelin takia.
Iltapäivällä ei pilven pilveä,
aurinko paistaa lämpimästi.
Jäätikkö sulaa.
Illemmalla pilvistä ja kauhean tuulista.
Talon katosta tiili lensi ikkunaan.
Metsäpalo leviää asutukselle.
Myöhemmin sataa vettä,
ja hetken kuluttua aurinko paistaa taas.

Joen uoma tulvii sillan yli.

Ilta myähäsellä tuuli on taas yltynyt,
mutta aurinko paistaa.
Kuivat puun oksat raapivat kattoa ja raapivat auton peltiä.
Yöllä sataa vettä ja tuuli vinkuu talon nurkissa.
Kylmä viima etsii reitin peiton alle.

Katsokaa ihmiset, eläin kunnan viisaat!
Tämän olette saaneet aikaan suututtamalla luontoäidin.
Olette unohtaneet teitäkin voimakkaamman voiman. LUONNON!!!
Se hallitsee, se muistuttaa tuhoista, jotka te aiheutitte.

Selite: 
ei lisättävää
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan totta. Tätä minäkin olen yrittänyt saada ihmiset tajuamaan.
Mutta minkäs teet, ihminen on ihminen, tappaa ja tuhoaa..
Hieno runo aiheesta!

 

Käyttäjän kaikki runot