Yksilöllisen paska

Runoilija tunnoton

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All tangled up! :0]
 

Yritän oksentaa
mölysaastetta
sitä riittää

Yksilöllisen paska
haluaisin oksentaa
paskana alasti.

Raapia kaakelit seinästä
kun ei siihen kuole

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot