One more tragedy in bed

Runoilija tunnoton

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All tangled up! :0]
 

Hikikarpalot otsalla katse jumissa
uusiutuvat kattolankut
ilma jota on nytkin vaikea hengittää
!
siltikin
minuuttien kuluttua
lupa nukahtaa

nähdään taas
viiva jota piirtää tarpeeksi kauas
nujertaa väsymys toisella

Selite: 
Jotain tekstintynkää pitkästä aikaa tännekin, menköön :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot