Nimetön

Runoilija vadelmatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2003
Viimeksi paikalla: 5.11.2017 17:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi olla hankala kun voi pienellä vaivalla olla täysin mahdoton.
 

Otat sä mua joskus päähän,
sillon ku suunnitelmat kaatuu säähän.
Mieli tekis sanoo rumasti,
mut sydän ei anna periksi.
Onneksi se on jäärä,
etten mä mitää tyhmää säädä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot