Valheita

Runoilija vadelmatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2003
Viimeksi paikalla: 5.11.2017 17:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi olla hankala kun voi pienellä vaivalla olla täysin mahdoton.
 

Valheita valheita valheita.
En kuullut sulta muuta kuin valheita.
Sun teotkin oli valheita.
Sä olit niin täynnä valheita,
että itekki jo uskoit niihin.
Onneks mä oon kohta poissa.
Sitä sä et voi enää valehdella.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jossain vaiheessa valehtelija valehtelee ittensä pussiin....

 

Käyttäjän kaikki runot