Nimetön

Runoilija starless

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

·Väsymys on tie·
 

Aina sä löydät tiesi mun ajatuksiini,
mun uniini.
Liian monet asiat susta muistuttaa
ja se mut toisinaan maahan painaa.

Sulle vihanen,mulle vihanen
kaikesta pahasta, mikä kaduttaa.
Opetit mulle uusia tunteita,
uusia murheita.
Kaikki mietteet pistää mut myöntämään,
että valehtelen sanoessani sut unohtaneeni.
Rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva runo rakkaudesta :)

 

Käyttäjän kaikki runot