Tilaisuudet

Runoilija starless

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

·Väsymys on tie·
 

Tilaisuudet valuvat sormieni välistä, kuin rannan
hiekka.
Onnelliset hetket katoavat muistoistani.
Sanat joita en tarkoittanut
virtasivat huuliltani.
Sydämeni kivettyi,sieluni haavoittui.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

noinhan se usein menee.
hienosti kirjoitat.
hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot