Vuodenaikojen tyttäret

Runoilija Sorrower

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Talven tytär surusilmä,
milloin lähdet pois?
Anna Auringon valaista sinistä valtakuntaa,
puiden havista keveässä tuulenvireessä.

Talven tytär kaihomieli,
jätä meidät ja päästä keväinen sisaresi leikkimään Auringon ensisäteisiin,
kirmaamaan keväisille kedoille,
täyttämään päivät valolla.

Heitä kaamos kauas pois,
ja levähdä.
Unohda kaikki maan päällä,
ja katoa.
Mutta muista tulla takaisin,
kun sisaresi väsyy.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, ehjä ja sointuva runo ilman yhtään turhaa käännettä tai muita kikkailuja. Kiitos tästä nautinnosta.

Minne olet hävinnyt, sinä suuri runotaiteilija?
Suosikkiruno ehdottomasti :)
Synttärihalit!

Todella kaunista! Vangitseva tunnelma ja erinomaisia kielikuvia. Suosikkeihin siis.

Aivan ihana!
se jäi häiritsee et missä sysksyn sisar on ?
Nätti kuitenkin.

Loistavan taianomainen runo, tuli jotenkin satumainen tunnelma heti mieleeni. Hienoa

Kaunista näin talven keskelle, viimeisestä säkeestä pidin erityisesti.

Kaunista, tunnelmallista
runoilua.

hieno runo todellakin.
kesää minäkin odottelen..
ja rantailmoja.. *huokaus*

Kiitos ja kumarrus sinulle tästä upeasta runosta,
Kiitos myös siitä että innoitit tällä runollasi minua piirtämään...
..kiitos myös kommenteistasi.
Huh, johan tuli kiitoksia.

Ihana runo!

 

Käyttäjän kaikki runot