Pieni runo onnellisuudesta

Runoilija Sorrower

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka voi ihmisen halu pois ruumiistaan
suureta niin
että ainoastaan toisen ruumiiseen yhtymällä
saavuttaa sen
mitä voisi viisaat kutsua onnellisuudeksi?

En puhu nyt ruumiin iloista
vaan vapaudesta joka syntyy
kun saa elää toisen kautta pienen hetken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun sielu oppii kuiskaamaan,
toinen sielu tajuaa sen kuulla,
siinä Rakastamisen ensi tavu.

Kun muodostuu sana, siinä onnellisuuden
ensi viirre.

Pieni Runo, suuri sisin.

Kaunis diffenssio, filosofinennenkin
oidipus, sellaisena hyvä.

Kiitos Runosta.

 

Käyttäjän kaikki runot