Yksi mätä omena

Runoilija Sorrower

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki eivät kuulu meren syvään synkkyyteen,
eivät sovi kulkemaan kivun kapeita polkuja.
Jotkut eivät huomaa elämän mätää hedelmää.

Kaikki eivät näe surullista silmäparia lauman seassa,
sulkevat silmänsä kyyneliltä,
korvansa itkulta.

Jotkut eivät myönnä eksyneensä,
vaikka kiertäisivät ympyrää labyrintissa.
He sanovat näkevänsä valoa tunnelin päässä,
vaikka taivas olisi yönmusta,
kuu pilvien peitossa.

Jotkut vannovat kaiken muuttuvan hyväksi,
vaikka kyynelistä muotoutuisi tulviva meri,
huudosta jatkuva melu.

Maailma on kaunis, kun katsoo vain toisella silmällä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toiset on sinisilmäisiä. Asioissa on aina se toinenkin puoli. Hienosti kirjoitit.
Onnea Syntymäpäivääsi!

hienosti kirjoitettu ja otsikko hyvin keksitty.

Hyvää pohdiskelevaa tekstiä. Tykkään.

oi, tästä tykkäsin todella!
kauniisti kirjotat...

Todella upea, kaunis runo.
Ihanaa kuvailua ja saa pohtimaan asioita.

 

Käyttäjän kaikki runot