Rakkautta

Runoilija TulinenTytsy

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkautta

Rakkaus
on vain
ystävyyttä,
joka on
sävelletty.

Rakkautta on
vaikeampi ottaa
vastaan kuin antaa.

Rakkaus on se tunne,
joka päivän kirkastaa, ja sen salaisuuden löytää,
kun prameilun
jättää taa.

Rakkaua on sielun kauneutta.

Rakkaus ei pyöritä
maailmaa.
Rakkaus tekee
matkasta kannattavan.

Rakkaus on vain itsestä
löytämistä toisesta ja
tunnistamisen iloa.

Rakastava sydän on aina nuori

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot