:)

Runoilija TulinenTytsy

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinulle <3

Minä voin sanoa sinulle,
että sydämeni sykkii sinulle
ja vain sinulle!
Ja voin sanoa sinulle,
että rakastan sua...
Voisin antaa sydämeni sinulle,
jos sä otat sen.
Voisin olla sinun kultasi nyt ja
aina. En mahda itselleni enään
mitään, mutta minä olen
sinun ja vain sinun,
jos sitä haluat

Niin suurta on ikäväni
...luoksesi

Niin suurta on kaipaukseni
...vierellesi

Niin suurta on rakkauteni
...kaipaukseni
...ikäväni.

Unissani voin unohtaa hetkeksi vain
ikävän ja kaipauksen,
rakkauteni sielläkin on pysyvää.

Kaipausta...ikävää

Rakastan,
ja haluan käpertyä kainaloosi,
tuoksuasi nuuhkia ja koskettaa hiuksias

Hänelle!

Illalla istuin,
käteni ristin.
Katsoin ylös,
suljin silmät!

Sanan pyysin,
sen annoit.
Kiitos siitä,
kiitos siitä!

Uneen valvoin,
muiston näin.
Silmäni katson,
pilviä päin.

Aamulla heräilen,
kaiken muistan
Hymyilen Sinulle,
rakastan aina<3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot