Ikävä

Runoilija Nightfall

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2003
Viimeksi paikalla: 24.8.2021 18:44

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.11.1987

"Tunteet; suru ja tuska, sydämen ovi, ja jossakin siellä, syvällä sielussa kukoistaa rakkauden valo."

Haluatko lukea lisää runojani? Runokokoelma Pitkä ihana leikki löytyy mm. osoitteesta:
http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-338-1
 
 

Mä ajattelen sua,
mä ajattelen sua enemmän kuin saisi.
Mä kuvittelen sut,
kuvittelen sut mun vierelle
ja kuinka sä suutelisit mun pään pyörälle.

Ja mä ikävöin sua,
ikävöin sua enemmän kuin ennen,
ja mä kaipaan sua,
kaipaan sua mun lähelle
ja sitä kuinka sait mun ihon kananlihalle.

Tää on nähty,
tää on nähty niin monta kertaa.
Sä ensin rikot mut ja sitten korjaat taas.
Sä katoat pian taas,
mut jokin sinut saa
mun luokse palaamaan,
aina uudestaan,
enkä edelleenkään osaa unohtaa.

Mut muut ei tajuu, ei ne ymmärrä,
kuinka paljon meilläkin on yhteistä
ja vaikka kuinka yrittäisi unohtaa
tie meidät aina yhteen johdattaa.

Mä tiedän kyllä,
tiedän kuinka väärin teit.
Mä muistan kyllä,
muistan kuinka sydämeni veit,
mut ei se muuta sitä,
kuinka rakastankaan sua
ja säkin aina sanot, että kaipaat vielä mua.

Sä pyysit anteeks,
niin kuin joskus aiemmin
ja mä tahdoin uskoa,
niin kuin ennenkin.

Tää on nähty,
tää on nähty niin monta kertaa.
Sä ensin rikot mut ja sitten korjaat taas.
Sä katoat pian taas,
mut jokin sinut saa
mun luokse palaamaan,
aina uudestaan,
enkä edelleenkään osaa unohtaa.

Mut muut ei tajuu, ei ne ymmärrä,
kuinka paljon meilläkin on yhteistä
ja vaikka kuinka yrittäisi unohtaa
tie meidät aina yhteen johdattaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan haikeaa epävarmuutta ja tunnesidottaisuutta herkässä runossasi.

haikean koskettava runo, jotenki tunnen näin erästä kohtaa =)

Tämä on minunkin tragediani. Olisi paljon helpompi unohtaa.

 

Käyttäjän kaikki runot