Moraaliagentti

Runoilija Meistierne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2003
Viimeksi paikalla: 15.12.2015 18:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pikkuinen tyttö suuressa ja ihmeellisessä maailmassa.

Runoilen aika harvoin. Toisinaan tulee kummia kausia, joina lyriikkaa suoltuu kuin p**kaa konsanaan, mutta yleensä vietän hiljaiseloa. Kirjoittaminen on kivaa. Tykkään enemmän proosan kirjoittamisesta. Suosittelen tarinoiden vilkaisemista, jos pidät tajunnanvirtatekstistä.
 

Minä olen mieluummin ruma kuin kaunis
Pidän kernaasti ryppyiset käteni
Väärät sääreni
Harvat hiukseni
Kuivat huuleni

Sillä kauneus ei vaadi mitään
Eikä kauneudelta vaadita mitään
Minä huudan sinulle mieluummin olemassaoloni
Kuin otan vastaan oksettavat eleesi
Ja kaivan itseni pala kerrallaan fysiikasta

Minä olen toimija enkä kohde

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässäpä voimakas ja hyvä kannanotto!

 

Käyttäjän kaikki runot