Aulille

Runoilija Enkeli kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Enkeli kultasydäminen,
kuuletko sen sua unohda koskaan en!"
 

Tuli aika sun lähteä luotamme pois
Sanaton suru jäljelle jäi
Vastausta vaille jäävät kysymykset
päässä pyörimään
Miksi nuori ihminen menehtyy
Miksi menetimme rakkaan ystävän,
lapsen, perheen jäsenen, avopuolison,
pienen lapsen äidin
Miksi pieni lapsi yksin jää, ilman äitiään
Miksi koskaan et saanut haaveilemisiasi
satuhäitä rakkaasi kanssa
Miksi nyt tuli sinun aika lähteä pois
Jäi paljon sanomatta, mutta toivon
sinun silti aina tietäneen,
että olit meille tärkeä.
Ja niin kovin rakas meille kaikille
Rakas Auli, jää lepäämään rauhassa
Toivottavasti sinun on hyvä nyt.

Hyvästi.

Selite: 
Hyvästit rakkaalle ystävälläni, joka niin yllättäen lähti luotamme pois, ainaiseksi...
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava, siihen sä aina pystyt!

Niin koskettavan kauniisti kirjoitat sinulle läheisen ihmisen poismenosta...tällaisessa tilanteessa on usein sydän hiljaa, vailla vastauksia...paljon jäi Aulilla elämässä kesken.

 

Käyttäjän kaikki runot