Hengitän

Runoilija Enkeli kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Enkeli kultasydäminen,
kuuletko sen sua unohda koskaan en!"
 

Pakkasta
Ukkosta
Lämpöä
Auringon paistetta
Sairastelua
Terveenä pysymistä

Pysyn vierelläsi tänään ja huomenna

Pysyn vierelläsi ja rakastan sinua

Teen sinulle ja minulle ruuan
Siivoan kotimme
Haen postin ja vien roskat

Tiedän sinun tekevän samoin

Kiitos huolenpidostasi kun olen ollut sairaana

Rakastan sinua
Rakastat minua

Meillä on toisemme,
nyt ja aina

Nyt ja aina

Hengitän
Elän

Olen onnellinen

Hengitän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kokonainen päiväkirja muutamalla rivillä. Onnenpäivä.

 

Käyttäjän kaikki runot