Carpe diem

Runoilija Doomed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kuun säde taivaan syleilyssä. Olen haavan lehti tuulen armoilla. Olen ruusun piikki uhrin haavassa. Olen hiekan jyvä, pala aurinkoista rantaa. Olen aavikon kaktus, janoten sinun rakkauttasi.
 

Tartuit käteeni,
näytit maailman.

Elä.

Sillä silmät kun auenneet,
jo hetkessä sulkeutuvat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuolla mennään. Todella hieno runo!

Loistava!

hieno runo, lumoava!

mielenkiintoinen

Tuolla mennään. Todella hieno runo!

Loistava!

hieno runo, lumoava!

mielenkiintoinen

 

Käyttäjän kaikki runot