Nimetön

Runoilija Doomed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kuun säde taivaan syleilyssä. Olen haavan lehti tuulen armoilla. Olen ruusun piikki uhrin haavassa. Olen hiekan jyvä, pala aurinkoista rantaa. Olen aavikon kaktus, janoten sinun rakkauttasi.
 

Yksi kiertorata
Mahdottomuutta
vaiko ainutkertaista
Tilaisuutta
Ennaltamäärättyä
Rakkautta?

Vaikka hankauksia
pieniä törmäyksiä
Silti määränpää yhteinen
Kulku samansuuntainen

Nopeudella naurun
kiusoittelun
Hitaudella hetkien pysähtyvien
katseiden noiden viipyilevien
Kierrämme reitillä ikuisen
matkalla suuren seikkailun

Ja nyt
Lähempänä kuin koskaan
voimat yhteen saattaen
Sua rakastan yli kaiken
Yöt valvon sua ajatellen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä ei pidä lukea,

tämä pitää kokea!

 

Käyttäjän kaikki runot