Rakkaalle ylösmenneelle

Runoilija Django

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ripaus flamingonverta aamukasteeseen..

Appelsiinilokki lentää läpi talven, kieli ulos kevään ystävät

Sininen jäähevonen ja vaimo jakavat hammasharjan

Juostessani muistan pysähtyä kohtusi kaulalle leviämään

Virtahevon kaihoisa katse kääntyy, varokaa veden elävät.

Tiheä pilvi tarttui apinan korvaan, lapset syötiksi

Mitä korkeammalle apina nousee,

häntä laskee

Siellä kultani nyt ratsastaa pumpattavalla isällä,

jaloista katosi tunto ja aurinko sulattaa ei-mitään pyörää

Ryömiessäni silmissäsi, näin mudassa päivän moton:

polvistuen olisit jo kotona

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella omaperäistä.tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot