Kalma levossa

Runoilija Django

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kalma levossa appelsiinin iholla, hiuksissaan äidin kosketus, isän kasvot.

Jaloissa sanan sarka, ajatuksen kyntö.

Kädessään Lasarus, virkattuna vyyhtinä, kuokan muodossa.

Maassa vihan siemen, merihevosen korkea veisu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos arvostelustasi.
Tämä on suosikkejani runoistasi. Ehkä sen tietynlainen voimakkuus kiehtoo minua,ja jotenkin aistin tästä jollakin tavalla ihmisruumiin chakrat. Persoonallisen hienoa tekstiä.

todella kaunis runo :)
upeasti kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot