saippuakuplia ja iltasatuja III

Runoilija appelsiininkukkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2018
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 11:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.1.1996

Sinun jäljiltäsi katson itseäni; 
silmieni ympärillä onnelliset poimut. 

- Eeva Kilpi -
 
 
kun huolet
ovat liian liki,
haluaisin taas
palata saippuakuplien
ja iltasatujen aikaan

niihin päiviin,
kun suurin murhe
oli mystisesti kadonnut​ my little pony
tai päiväkodin pöydänlaitaan
kolahtanut pää

          (ja senkin paransi
                puhallus)

haluaisin taas
vetää jalkaan punaiset kumpparit 
kokoa 28, merkkiä Nokia
hyppiä syksystä ritiseviin lammikoihin
ja hengittää kirpeää aamuilmaa
matkalla päiväkotiin

          (ja äiti tai iskä
           tietty kantaisi repun,
           ja muutkin taakat)

odottaa sydän pamppaillen
kuvajoulukalenterin uutta luukkua,
syödä salaa vähän liikaa piparitaikinaa
katsoa nukahtaessa
ikkunan valoenkeliä pimeydessä
tehdä aamulla sellaisen
vastasataneeseen lumeen
pyydystää lumihiutaleita kielellä

ja miettiä, käykö oikeasti kipeää, jos nuolaisee katuvaloa pakkasella?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, lapsen mieli ja usko täytyy kulkea mukana, läpi elämän <3 
Samaistun, vaikka en koskaan ole ollut päiväkodissa.
 

Käyttäjän kaikki runot