vaaleanpunaiset pilvet

Runoilija appelsiininkukkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2018
Viimeksi paikalla: 3.2.2021 10:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.1.1996

Sinun jäljiltäsi katson itseäni; 
silmieni ympärillä onnelliset poimut. 

- Eeva Kilpi -
 
 
minä haluan muistaa sinut
ja ne sairaalan verhojen välistä kurkistavat
vaaleanpunaiset pilvet,

ne, jotka ainoana muistuttavat
jostain ihan toisesta maailmasta,
jostain lohdullisesta
hattaratodellisuudesta

ja minä haluan muistaa
miten auringonnousun puna vasta heijastuu vastapäisten talojen ikkunoista,
tanssii puiden latvuksissa
miten linnut tervehtivät sinua
viimeistä kertaa

vielä hetken sinä olet siinä,
niin rauhallisena ja
unenlämpimänä

sellaisena minä haluan
muistaa sinut

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava kuvaus kauniista lähdöstä. 
Meillä on ihana muisti ja muisto toisistamme, kesä on ihanaa aikaa <3 
Koskettavaa kerrontaa.
Koskettavan kaunis runo. 
Onnea runoilijaäänestykseen. Luin runojasi ja suosittelen muitakin lukemaan. :) 
 

Käyttäjän kaikki runot