kuiske

Runoilija appelsiininkukkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2018
Viimeksi paikalla: 3.2.2021 10:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.1.1996

Sinun jäljiltäsi katson itseäni; 
silmieni ympärillä onnelliset poimut. 

- Eeva Kilpi -
 
 
oli kesäöinen sumu
ja matalalta kuiskaava
vaaleanpunainen aurinko
 
usvahattaraan hukkuivat
ladot ja autiotalot
laiduntavat lehmät

ja minun mieleni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tamm(ikuinen) kesäyö, hieno tunnelma
Mieli voi olla todella ihmeellinen, jotta sitä ei voi käsittää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot