2018

Runoilija appelsiininkukkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2018
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 11:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.1.1996

Sinun jäljiltäsi katson itseäni; 
silmieni ympärillä onnelliset poimut. 

- Eeva Kilpi -
 
 
oli
huonoja uutisia
raskaita päätöksiä
uskallus haaveilla
kipeitä hyvästejä
irtipäästämisiä
unohtamisia
uusia alkuja
vapautta
vakautta
valoa

oli
ajatus siitä,
että tämä on oikein
ja nyt on hyvä
 
oli
Kroatian aurinko
ja kirkkaat vedet ja korkeat vuoret
ja sinä mukana 
seikkailussa

oli
kesäisiä kuutamouinteja
viinintäyteisiä iltoja
valvottuja öitä
ja naurusta kipeät
vatsalihakset

oli
Tallinnan kadut
ja toteutuneita unelmia
oli itsensä ylittämistä
ja huimaa kasvua
 
oli
surua, riitoja, pelkoa
toivoa, tahtoa, rohkeutta
naurua, juhlaa, tanssia
rakkautta, jännitystä
 
aitoa elämää

kiitos
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossa kertomusta elämästä. Hieno, pidin. Kiitos runoilijalle!
 

Käyttäjän kaikki runot