Kissa keväällä

Runoilija karjala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja niin musta olento!Melankoliaan haipuva,harvoin hymyilevä,tunteita täynnä ja turhiin teksteihin taipuva!
 

Kevät on herättänyt
uinuvan naiseuteni
Jatkuvasti lakkaamatta
kiusaan sinut uuvuksiin
hikisillä lakanoilla

Ei sitä voi selittää
miten kuun ja auringon liikkeet
ovat kehoni omistajia
ja ohjaajia
Ei minun tarvitse hallita
itseäni
voimia joita en tunne

Kyllä me selviämme
rakkaani
kiima-ajastani
Sinä tiesit kyllä
kun otit kissan ensi kertaa

Lakkaamatta jatkuvasti
hikisllä lakanoilla
rakkaus

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot