Tämän päivän terapiaa

Runoilija karjala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja niin musta olento!Melankoliaan haipuva,harvoin hymyilevä,tunteita täynnä ja turhiin teksteihin taipuva!
 

Särkynyt mieli
korvataan lääkkein
Niin vaikea
saada puheapua
ettei osaa enää
sydämensä sanoja

Kahlaa nappivuossa
hukkuu
Särkynyt mieli
korvataan
politiikalla

Sattuu vain sillon kun kysyvät;
-Missä Sinä olet,
mihin Sinä menit?

Selite: 
...resepti kouraan,apteekkiin mars,kaikki kipu katoaa!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot