Hyvästi jää

Runoilija karjala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja niin musta olento!Melankoliaan haipuva,harvoin hymyilevä,tunteita täynnä ja turhiin teksteihin taipuva!
 

Ja sinä olisit tuonut minulle kissanpennun
kysymättä
Pyytämättä halannut uneen
kuiskaten satua
Siddhartha

Alati epäilys oikeasta polusta
Rakas minun on löydettävä
kultainen keskitieni
Olkoon niin jos se erottaa meidät

Ikävän edessä sattuma lakkaa olemasta
Ajassa ja Paikassa
yhdistymme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot