Nimetön

Runoilija karjala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja niin musta olento!Melankoliaan haipuva,harvoin hymyilevä,tunteita täynnä ja turhiin teksteihin taipuva!
 

Luulen että tämä päivä
on parempi nukkua pois
sunnuntai
krapula touhuaa töitään

Sopivasti sade
iskee säveliä ikkunaan
malttaisi
nukahtaa niihin

Näen huomenna sinut
joka et kuulu tähän päivään
eilisen teeren poika
Siksi
on saatava aika
juoksemaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehtova koskettava runo lepopäivästä ja kaipauksesta.

 

Käyttäjän kaikki runot